De Experts

Dutch Harbor heeft experts met jarenlange ervaring.
NAAR TEAM

Dutch Harbor heeft experts beschikbaar met ondernemerservaring.

Zijn vakvolwassen en zeer ervaren
Zijn ondernemer en gewend om op directieniveau te praten
Staan 1:1 tegenover de leverende partij in kennis en kunde
Staan permanent in de markt. Kennen het speelveld, de spelers, de geschreven en ongeschreven regels, de dynamiek en de praktijk van de dag

IMG_8959

Andre Filet

Founder

André Filet is werktuigbouwer en oprichter van Dutch Harbor. Hij heeft gedurende 16 jaar verschillende functies vervuld bij de KLM. Van de inkoop van kerosine en hedging, naar revenue management. Van manager van de KLM-grondstewardessen op Schiphol naar de inkoop van vliegtuigonderhoud. Vervolgens heeft hij de stap gemaakt naar een groot Amerikaans energiebedrijf voor de inkoop van kolen om daarna hoofd inkoop voor grondstoffen, als ijzererts en kolen, te worden bij Mittal, het huidige ArcelorMittal. Hier heeft hij in zijn laatste functie de verantwoordelijkheid gedragen voor 6B US$ aan alle indirecte kosten. Na zijn terugkeer naar Nederland heeft hij bij Exact Software als CPO een traject geleid om management van indirecte kosten voor het MKB als nieuwe dienst te ontwikkelen. Dit programma, en de ervaringen bij KLM en ArcelorMittal, zijn de basis geworden voor de oprichting in 2012 van Dutch Harbor. Dutch Harbor is inmiddels gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam.

Bervin

Bervin Janssen

Management team Dutch Harbor

Robert Jan WB

Robert Jan Wefers Bettink

Manager sector Health Care

Roeland

Roeland Barkhof

Expert Energy Management

Roeland is mijnbouwkundig ingenieur en is voordat hij in januari 2009 toetrad tot WDM werkzaam geweest in de Energy-trading. Hij heeft zich daar gespecialiseerd in inkoop van gas, elektriciteit, kolen, olie, CO2 en groencertificaten. Roeland is als senior trader dan ook goed thuis in de energiemarkt. Sinds 1 januari 2009 is Roeland een van de eigenaren van WDM.

Marleen Kriekaard

Marleen Kriekaard

Expert Energy Management

Marleen is Petroleum ingenieur en is sinds 1 augustus 2008 werkzaam bij WDM en sinds 1 januari 2009 tevens een van de eigenaren. Voor die tijd is zij ruim 12 jaar werkzaam geweest bij verschillende ingenieursbureaus. Als senior adviseur en accountmanager hield zij zich bezig met adviesprojecten op het gebied van onder andere (duurzame) energie.

Edgar

Edgar Willems

Expert Real Estate

Edgar is Civiel ingenieur en heeft gestudeerd aan de TU Delft. Is vastgoedadviseur met 10 jaar ervaring in het zakelijk vastgoed aan de gebruikerskant. Ruim 8 jaar gewerkt bij DTZ Zadelhoff en 1,5 jaar als directeur/eigenaar van RentReview Midden-Nederland. Edgar is gespecialiseerd in strategische huisvestingsvraagstukken, heronderhandelingstrajecten en huur/koop trajecten voor zakelijke huurders.

Pieter Cras

Pieter Cras

Expert Real Estate Project Management

Pieter is ondernemer en mede-eigenaar van Cerius Projects. Zijn expertise richt zich op het onderhoud van gebouwen, renovaties, projectinrichting en opleveringen van kantoorruimtes die worden ontruimd. Hij heeft een langjarige ervaring opgebouwd in vastgoed project management. bij o.a. JLL, CBRE, Cushman & Wakefield, Pieter heeft architectuur gestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam.

Dutch Harbor grotere ICO

Kiril Penev

Sector Manager Education

International Operating Management Executive successful in business innovation and transformation with a proven track record of guiding global organisations to achieve market success and profitability. Demonstrated history of more than 25 years in skilful business management and strategic planning, with the ability to build and execute on long-term and short-term growth plans impacting all areas of operations.

Victor

Victor Nijenhuis

Sector Manager Fleet

Victor Nijenhuis is bedrijfskundig adviseur en sinds 2013 zelfstandig. Ervaren B2B marketeer met internationale ervaring. Hands on, analytisch en conceptueel sterk. Heeft een lange track record opgebouwd bij Akzo Nobel voornamelijk in de mondiale Car Refinishes. Veel ervaring in de keten met schadeherstellers, verzekeraars, leasemaatschappijen. Zijn focus bij Dutch Harbor is overkoepelend en bestrijkt het gehele domein zakelijk rijden.

Robert Jan S

Robert Jan Schoonenberg

Expert Fleet Management

Professional in Fleet Management. Al meer dan 30 jaar ervaring in de automobielindustrie. Expertise opgedaan bij Hiltermann Lease (inmiddels Athlon), Go Lease, Terberg Leasing en ROI Wagenparkbeheer. In zijn huidige rol als zelfstandig professional in Fleet Management ligt de focus op wagenpark analyses, tenders, opstellen en implementeren van autoregelingen en beleid.

Peter Brand

Peter Brand

Expert Legal Services

Peter heeft al bijna 30 jaar ervaring als jurist. Hij heeft kennis van zaken in de advocatuur en in de corporate omgeving. Eerst begonnen als advocaat bij Schipper Van der Mersch Advocaten en vervolgens als General Counsel bij Exact Holding. Peter is nu ondernemer en Managing Partner bij Brandd:Legal
Peter heeft Rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Stephanie Smook

Stephanie Smook

Expert Travel Management

Travel Manager en consultant, en heeft ruim 20 jaar ervaring in de zakenreis- en event management industrie. Ze was verantwoordelijk voor de afdeling Reizen en het gehele zakenreisprogramma van Nike in Europa voor meer dan 10 jaar. Daarna was zij verbonden als consultant aan verscheidene grote internationale bedrijven in Nederland voor de implementatie en optimalisatie van hun beleid, communicatie en processen met betrekking tot de inkoop van zakenreizen en evenementen.

Michiel

Michiel Dietvorst

Expert Change Management

Michiel is Master of Science, Chemistry. Michiel heeft ruim 20 jaar ervaring in corporates en is founder van Pridea. Zijn kracht ligt bij combinatie van business, people en sales. De kerncompetentie van succesvolle organisaties is in zijn visie intrapreneurship. Door innovatie en verandering vanaf de werkvloer vorm te geven, in synergie met de top-down stroom, gaan organisaties beter presteren, blijven medewerkers bevlogen en stijgt de waardering van klanten. Ideeën van medewerkers zijn een cruciale asset voor organisaties en zorgen voor draagvlak en uitvoeringskracht voor ieder veranderproces. Zijn motto is ‘Ideas are useless, unless used!’.

Marcel

Marcel Bezemer

Expert Insurances

Project- en programmamanager. Hij heeft 7 jaar ervaring als ondernemer en 12 jaar ervaring als project-, programmamanager en organisatieadviseur. Marcel is vooral werkzaam geweest bij financiële dienstverleners zoals ABN AMRO, Marsh en Willis. Hij is oprichter en mede-eigenaar van verzekeringsadviesorganisatie B2Bsure. Afgestudeerd Bedrijfseconoom, VU Amsterdam, en HEAO Bank en Verzekeringswezen

Peter Sinning

Peter Sinning

Expert Risk Management

Ervaren manager en verzekeringsspecialist en kent de verzuim en ARBO-wereld goed. Heeft 27 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en is nu zelfstandig als organisatieadviseur voor verzekeringsmaatschappijen, risicomanagement adviseur en partner bij B2Bsure. Peter is werkzaam geweest bij o.a. Zurich Financial Services, ABP Pensioenfonds, ABN AMRO Bank en Deutsche Bank. In zijn laatste functie was hij eindverantwoordelijk voor het intermediairbedrijf van Deutsche Bank. Peter is afgestudeerd in Economisch Juridische aan de Hogeschool Haarlem.

Norbert

Norbert Bakker

Expert Insurances Fleet

Dutch Harbor grotere ICO

Jose Gerards

Expert Hospitality, Food and Beverage

Marc

Marc Rademaker

Expert Duurzaamheid

Cunera

Cunera van der Linden

Expert Health Care

Martijn

Martijn van Dijk

Expert ICT - Communicatie

Frans

Frans van Engelen

Expert ICT

Bob

Bob Hofland

Expert Cost assessment

Maud

Maud Hoefnagels

Expert Training & Coaching

Dutch Harbor grotere ICO

Luc Smeets

Expert ICT Desktop Management

Rob

Rob Melchiot

Advisory Borad Dutch Harbor

Rob Melchiot. Het management van Dutch Harbor heeft op de achtergrond ook advies nodig in de uitvoering van haar werkzaamheden op het gebied van bestuur, controls en compliance. In deze wordt dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en kunde van een topspeler. Rob is VP International Stations van de Air France/KLM Groep en daarvoor SVP Internal Audit & Internal Control voor de KLM. In zijn lange carrière is hij o.a. Financial Controller, Director Revenue Management, Finance Director bij Aero Ground Services en EVP Finance & ICT bij Transavia geweest. Daarnaast bekleedt Rob enkele toezichthoudende functies buiten de luchtvaart. Rob heeft zijn doctoraal bedrijfseconomie gehaald aan de Universiteit van Amsterdam.

Bel nu

+31202091592

NoMa House

Amsterdam, NH

Ma - Zo

09.00 – 21.00

Mail Ons

info@dutch-harbor.nl