Duurzaam + Innovatief

Wij geloven dat niet-primaire processen zo duurzaam mogelijk moeten zijn.
Bekijk onze sectoren

Waarom doen we dit?

Vanuit duurzaamheid de niet-primaire processen betaalbaar inrichten met verhoging van kwaliteit. Dat is waar wij iedere dag naar streven voor onze opdrachtgevers. Hieronder staan de peilers waarop wij ons richten:

1. Duurzaamheid

Het vanuit een duurzame focus blijvend terugdringen van indirecte kosten, gericht op verbetering van kwaliteit van dienst en product, én verhoging van tevredenheid van medewerkers én contractpartijen. Het kan écht met deze bril op. Vaak wordt gezegd dat duurzaamheid alleen gepaard kan gaan met verhoogde kosten of vermindering van kwaliteit. Wij stellen dat dat niet het geval is. Bij ons is het én-én!

2. Kwaliteit

Kosten besparen zoals wij dat doen is niet hetzelfde als in de kosten snijden, bezuinigen of reorganiseren. Dat wekt alleen maar weerstand. Het is juist méér voor minder. Slimmer in keuzes en slimmer in ontwerp. Het resultaat moet terug te zien zijn in de kernactiviteit, op het podium, aan het bed of voor de klas. Wat we aan de achterkant weten te besparen gaat rechtstreeks naar de voorkant.

3. Kostenbesparing

In verschillende sectoren gaat het steeds om specifieke onderwerpen. In de zakelijke markt komen vastgoed, lease-auto’s en zakenreizen nadrukkelijk naar voren. In de culturele sector, de zorg en het onderwijs komen facilitaire zaken, schoonmaak en andere diensten meer naar voren. Sommige zijn universeel zoals onderhoud van technische installaties, energie, verzekeringen, afval, ICT. Wat ook universeel is is de grote netto impact van de indirecte kosten op het directe financiële resultaat.

4. Tevredenheid

Neem de mensen van de eigen organisatie mee in het traject. Luister actief en lever resultaat voor hen die het dichtst bij de klant, het publiek, de artiesten, de zorg en het onderwijs staan. Ontsluit hun kennis en kunde. Tap in op hun professionaliteit en bevlogenheid. Als een nieuw contract gesloten is begint het échte werk pas. De zorg, voorstelling of les moet nog beginnen en dan moet alles klaar zijn en goed werken.

Onze focus.

De industrieën die Dutch Harbor nu ondersteunt zijn cultuur, gezondheidszorg, Onderwijs en de zakelijke markt.

Cultuur.

Dutch Harbor heeft veel ervaring in de cultuursector.

20%

Minimale besparingen

Meer handen aan het bed.

Verzekeren

30%

Auto's

30%

Afval

30%

Gezondheidszorg.

In de Gezondheidszorg heeft Dutch Harbor een innovatieve en duurzame blik als het gaat om de niet-primaire processen. Dit houdt in….

Onderwijs.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.

24

efficiëntere leraren

5

verhoging medewerkerstevredenheid

Zakelijke markt.

In de zakelijke sector heeft Dutch Harbor een innovatieve en duurzame blik als het gaat om de niet-primaire processen. Dit houdt in….

Duurzaam omgaan met indirecte kosten.

Bij Dutch Harbor staat duurzaamheid voorop. Voor iedere bedrijfsactiviteit wordt dit als vertrekpunt genomen. Vandaar uit kunnen processen en activiteiten worden ingericht met een moderne insteek. Kwaliteit omhoog en de kosten substantieel omlaag.

Hoe wij werken.

Het is altijd fijn om te weten hoe wij werken.

1.

Quickscan

Om de indirecte kosten in kaart te brengen hebben wij gemiddeld 1 week nodig om deze in kaart te brengen. De focus ligt hierbij op het vinden van zaken die beter georganiseerd kunnen worden.

2.

Plan van Aanpak

Na de quickscan komen we terug met een realistische Plan van Aanpak.

3.

Uitvoering

Nadat we met onze opdrachtgevers het plan hebben doorgenomen, ondersteunen we ook in de uitvoering.

4.

Borging

Niet eenmalig onderhandelen, maar blijvend monitoren zodat je altijd de niet-primaire processen goed onder controle hebt.